Informatie over R. van Scheppingen beton


Informatie over R. van Scheppingen beton

R. van Scheppingen beton profileert zich als een betonbouwer die de opdrachtgever volledig ontzorgt; Een nieuw bedrijf met een vertrouwd gezicht. Wij dragen zorg voor uw funderingen, vloeren, kelders, complete betoncasco’s alsmede deksloven, bruggen, viaducten, andere voorkomende betonwerken en tevens alle bijbehorende en samenhangende activiteiten.

Tevens richten wij ons op betonnen kunstwerken of aanpassingen aan kunstwerken waar men ook steeds meer te maken krijgt met lastige situaties, qua veiligheid maar ook qua vervuiling. Wij kunnen dit dan zelf in eigenhand uitvoeren of in een combinatie met u. Op deze manier is het mogelijk het proces zo vloeiend mogelijk te laten lopen. In de praktijk liepen wij vaak tegen vertraging aan wanneer er vervuiling werd geconstateerd en we ons moesten beroepen op een derde partij. Hierdoor werd het proces onnodig vertraagd. Door alle benodigde expertise in huis te hebben ondervangen we dit.

Als bedrijf voldoen wij aan de VCA* ,kortom, wij ontzorgen u als bedrijf compleet. R. van Scheppingen betonbouw bv zorgt voor een nieuw, vernieuwd of verbeterd fundament. We zien uw aanvragen met vertrouwen tegemoet en laten u zien dat wij een concurrerende partner zijn, waar kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan staan.

Contact

R. van Scheppingen beton
Constructieweg 74
3641 SP Mijdrecht
M: 06 5368 7620
E: rob@vanscheppingenbeton.nl